Free songs

 

The apartment was designed for a family of 4 with each family member preferring rather distinct styles and trends in architecture; we faced a rather complex task of combining classical and modern trends in the visual design of the living spaces.
Each room has its own character.
Most elements were custom designed with individual sketches and drawings of the architect: plaster ceiling, wall decor elements, a fireplace, a library, a children’s room shelving, and furniture elements in the bathrooms.
Particularly complex nature of the project was to get approval for some of the engineering and construction work since the apartment is inside a reconstructed historic building, where only the facade was preserved from the original building and all interiors were built out during the reconstruction.
The project for this apartment was done during the building reconstruction and required close cooperation with the building construction company.

 

Квартира проектировалась для семьи из 4 человек, все члены семьи предпочитают разные стили и направления в архитектуре, поэтому перед нами стояла нелегкая задача совмещения классических и современных взглядов на визуальное оформление пространств.
Каждое помещение имеет свой характер.
Практически все элементы разрабатывались архитектором по личным эскизам и чертежам, гипсовый потолок, элементы декора стен, камин, библиотека, деревянные изделия в детских, мебельные элементы для ванных комнат.
Особой сложностью во время всех работ была согласовательная часть инженерных и строительных работ, ведь дом расположен в исторической среде после реконструкции, где от здания сохранился только фасад, вся внутренняя часть возводилась по новому проекту.
Проект шел совместно с проектом реконструкции в плотной работе строительной организации и нашей мастерской.